Curaprox Black is White – nova zobna pasta za beljenje zob

Curaprox predstavlja novo rešitev za beljenje zob, ki jo potrošniki lahko uporabijo kar v domači kopalnici. Črna zobna pasta “Black is white” je po spletu oglaševana na različnih kanalih. Na policah prodajaln specializiranih trgovin kot je DM pa so izdelkom “Black is white” namenili posebne police.

“Black is White” – nova belilna zobna pasta od Curaproxa

Čeprav pri izdelkih za beljenje zob vedno velja posebna previdnost, ker na mikro ravni uničujejo zobno sklenino, pa pri uveljaljveni Curaproxovi “Black is white” liniji izdelkov ni bilo možno zaslediti nobenih opozoril, da naj se potrošniki pred uporabo belilnega pripomočka posvetujejo z osebnim zobozdravnikom. Curaprox zobna pasta “Black is white” deluje na osnovi mikro delcev iz aktivnega oglja in encimov, ki že z minimalnim krtačenjem dosežejo za odtenek belilni učinek. Okus “Black is white” belilne zobne paste je kiselkast zaradi vsebnosti olja iz naravnih limoninih olupkov in v ustih deluje zelo sveže. Čeprav je pasta zaradi oglja črna.

curaprox zobna pasta

Črna Curaprox zobna pasta si je v prodajalnah priborila posebno mesto

Belilna zobna pasta Curaprox naj bi vezala nase kemijske sestavine, ki se nahajajo v ustih ter povzročajo obarvanje in razbravanje zobne sklenine. Posebni encimi, ki se sproščajo v slino, pa delujejo zaviralno na nabiranje zobnih oblog, ki povzročajo zobno gnilobo. Aktivno črno oglje po nekaj minutah kristalizira in zavre nadaljnji razvoj zobnih bolezni ter hkrati okrepi sklenino. Zobna pasta “Black is white” vsebuje tudi fluor, ki poudari učinkovitost encimov za preprečevanje kariesa.

Curaprox je istočasno z linijo zobne paste “Black is white” lansiral tudi manj agresivno “White is black” belilno zobno pasto, ki vsebuje manjši delež belilne učinkovine. “White is black” zobna pasta ima tudi bolj blag okus od njene črne različice in ne deluje tako osvežilno.

Uporabe Curaprox belilne zobne paste

Ali “Black is white” in njena “White is black” zares delujeta smo se prepričali na lastni koži. Čeprav je cena belilne zobne paste skupaj z eno Curaprox zobno ščetko presegala 20 EUR, v primerjavi z ostalimi belilnimi zobnimi pastami cena ni pretirana.

Curaprox svetuje ščetkanje s črno zobno pasto 5 minut dnevno. V praksi to pomeni, da bodo vaši zobje med vsakim ščetkanjem izjemno črno obarvani- kakor tudi usta. Paziti je potrebno, da se črna zobna pasta Curaprox ne prenese na obleko. Predvsem na belih in občutljivih tkaninah lahko “Black is white” pusti težko odstranljive madeže.

Domači preizkus zobne paste Black is white

Po petih tednih redne uporabe so bila videti izboljšanja v odtenku bele na zobeh. Resda je bilo izboljšanje težko opazno, vendar je povzročilo, da so dobili zobje občutnejši beli lesk. Zdi se tudi, da so zobje postali tudi manj občutljivi na toplo in mrzlo. In da je splošno stanje zob v ustih nekoliko izboljšano zaradi rednega ščetkanja s Curaprox črno zobno pasto.

Če je Curaprox, potem ne more biti slaba

Curaprox “Black is white” ter “White is black” nista zgolj še dva pripomočka za beljenje zob za domačo uporabo. Zaradi vsebnosti floura in blagodejnih encimov sta zobni pasti primerni za redno uporabo. Aktivno oglje namreč veže nase sestavine, ki vplivajo na obarvanost zob, hkrati pa se v človeškem telesu ne absorbira in veže nase strupe, ki se iz prebavil izločijo. Aktivno oglje je očiščena sestavina izdelana namensko za medicinske namene. Zdravniki ga predpisujejo v primeu zastrupitev, predvsem z alkoholom in ostalimi strupi. Uporaba kakršnekoli druge vrste oglja ima lahko nevarne stranske učinke. Vsekakor pa se je potrebno pred intenzivno uporabo vsakršnega belilnega izdelka koristno posvetovati z osebnim zobozdravnikom, saj najbolje pozna vaše zobe.

 
Kdo ti lahko pomaga:

Beljenje zob v tvojem kraju?

Preverite:
Estetsko zobozdravstvo v tvojem kraju?

Preverite:
Osebni zobozdravnik v tvojem kraju?

Preverite:

Kontakt: info@mojzobar.si   |  O portalu in splošni pogoji

Vnos podatkov o zobozdravstvenih ambulantah je brezplačen, v kolikor nam pišete na zgornji kontakt.

Ste zobozdravnik?

Dobro je vedeti, današnji nasveti:
© 2024 MojZobar.si